Etikett

Kedves Vendégeim!
Amit illik tudni, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe.
Köszönöm, hogy megtiszteljük egymást a betartásával.

Bejelentkezés és Időpontfoglalás:

  1. Lemondani az időpontot  a tárgynapot megelőző 24 órában szíveskedjenek.
  2. A foglalás időpontjait szíveskedjenek lehetőleg pontosan betartani.  A 15 percnél többet késő vendégeinknek új időpontot kell egyeztetni. Mivel aznap már  nem áll módunkban fogadni  mert érthetően, mások foglalásába nem csúszhatunk bele.
  3. Ha egészségügyi vagy családi okok miatt történik az időpont lemondása, igyekszek minél hamarabb új időpontot biztosítani.
  4. Amennyiben telefonhíváskor nem veszem fel a telefont, hagyja meg elérhetőségét és amint tudom vissza hívom, mivel kezelések alatt nem áll módomban telefonhívásokat fogadni/kezdeményezni.

Étkezés és Ivás a kezelések előtt/után:

  1. Kezelés előtt 1,5 – 2 órában ne egyen, kezelés után viszont bővebb folyadék bevitel ajánlott a méreganyagok gyorsabb távozása miatt.
  2. Kérem alkoholos állapotban és egyéb tudat módosító szerek hatása alatt NE jelenjen meg a kezelésen, inkább mondja le azt.

Érkezés :

  • 5 perccel a foglalt időpont előtt

Egyéb fontos tudnivalók:

EROTIKUS ÉS SZEXUÁLIS JELLEGŰ MASSZÁZST NEM VÁLLALOK! Fizikai Verbális és Nonverbális fenyegetettség esetén azonnali távozásra szólítom fel az illetőt.

Kezelés Vége:

  1. Kérem számla igényét előre jelezze! A kapott nyugtát távozásig őrizze meg, az esetleges hatósági ellenőrzések esetére.